Nejnovější recenze ze sekce Misky a zásobníky pro kočky
- Dotazník přišel dříve než objednané zboží!
Na kapsičky super.
- je malá
- dostatečná velikost
- neposunuje se po koberci
- miska je moc mělká
Je velmi nízká. Nic se do ní nevejde. Myslím, že ani denní krmná dávka. Nevyhovující tvar. Je uvnitř zahnutá dovnitř.
- Krmivo zaleze do oušek misky a zůstane tam.Kočka ho neumí vyjíst
Těžká mistička,neposunuje se.Hezky široká.
- Kočičce se z ní svěle baští
pěkná a praktická
praktická, kvalitní materiál
snadno omyvatelná
- Velký objem
- Monstrum
- Nepraktická = zbytečně komplikovaně se cistí a plní.
- Vyžaduje neustálou péči, jinak vypadá hrozně
Tuto designovou fontánku jsme používali rok a půl a jsem v podstatě rád, že dosloužila a mohli jsme ji vyměnit. Komplikovaný design vůbec neplnil zamýšlené funkce, boční misky kocouři vůbec nevyužívali a jen se na ně prášilo a vysychající voda dělala mapy, takže bylo fontánku pořád nutné čistit, což vzhledem k jejímu tvaru a konstrukci byly obstrukce. Nám se tedy neosvědčila a namísto ní jsme si pořídili úplně jednoduchou, se kterou jsme já i kocouři moc spokojení.
- Praktická
- Velký objem
- Jednoduchý funkční design
- Snadná obsluha
- Kocouři jsi milují
Tohle je naše čtvrtá fontánka a zkušenost mě naučila, že čím jednodušší, tím lepší. A také se to potvrdilo, tento "kbelík" s fontánkou uprostřed je zdaleka nejlepší fontánka, v porovnání s předchozími. Jak pro mě, tak pro kocoury. Snadno se čistí i plní, kocourům se z ní dobře pije a pijí hodně, takže velká spokojenost.
- Kvalitní-praktický-hezký
Kvalitní výrobek, dostatečně velký
- Dóza by mohla být o něco větší
Kvalitní výrobek, funguje spolehlivě
Otírám vždy oční okolí a pomáhá to oči slzí míň. Určitě doporučuji i jiným majitelům pro jejich mazlíčky.
krásná misečka
kvalitní a pěkná miska
- hladina vody v misce je viditelná pro případné dolití
- Výborná cena